اخبار استانها
1396/5/23 دوشنبه همایش مديريت سبز در شركت پالايش نفت كرمانشاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه ، غلامحسین کاظمی مديركل حفاظت محيط زيست استان كرمانشاه ، در آغاز این نشست گفت : حفاظت از محيط زيست يك اصل همگاني و وظيفه اي ملي است كه در اصل پنجاهم قانون اساسي جمهوري اسلامي مندرج گرديده و هدف اصلي سازمان حفاظت محيط زيست تحقق اين اصل مهم است.
كاظمي افزود : بحران هاي مختلف زيست محيطي نظیر گرم شدن كره زمين ،ذوب شدن يخ هاي قطبي ،افزايش گازهاي گلخانه اي، آتش سوزي های مكرر در سطح جنگل ها،بروز بحران ريزگردها و آلودگي هوا از مهمترين دغدغه هاي رهبران و مسئولين كشورها در سطح جهان است كه كشور ما نيز در اين ميان مستثني نيست.
وی در ادامه خاطر نشان کرد : توسعه پايدار مشروط و منوط به حفاظت از محيط زيست مي باشد و هيچ پيشرفت و توسعه اي بدون دوام محيط زيست پابرجا نیست .
مديركل حفاظت محيط زيست بر ضرورت آموزش محیط زیست تاکید وگفت : براساس ماده 190 قانون برنامه پنجم توسعه مقرر شده است با صرفه جويي در هزينه هاي مختلف از جمله صرفه جويي برق و آب ،توسعه فضاي سبز و بهبود وضعيت زيست محيطي كشور توسط كليه دستگاهها ، و ذيل كميته هاي تخصصي كه در دستگاههاي مختلف و با مشاركت كارشناسان اين سازمان پيگيري شده و اين سازمان با ارائه آموزشهاي لازم به تحقق برنامه هاي مورد نظر اهتمام ورزیده است.
وي در پايان اظهار اميدواري كرد وگفت : امیدواریم همکاری و تعاملات شرکت پالايش نفت استان همچنان استمرار يابد تا شاهد ارتقاء و رشد و شکوفایی مدیریت سبز و افزایش بهره وری در این دستگاه باشیم.
در ادامه مهندس برانديشه ، رئیس هیئت مدیره شرکت پالایش نفت کرمانشاه ضمن خوش آمد گویی، در خصوص استقرار مديريت سبز در پالايشگاه کرمانشاه گفت : پالايشگاه كرمانشاه جزء صنایعی است كه در سطح كشور توانسته برند صنعت سبز را در مجموعه خود محقق سازد و در اين خصوص، رعايت الزامات زيست محيطي را وظيفه سازماني خود مي داند.
براندیشه گفت: پروژه هاي زيست محيطي متعددي در اين شركت با نظارت اداره كل محيط زيست استان انجام پذيرفته كه مي توان به پايش آلاينده هاي زيست محيطي توسط آزمايشگاههاي معتمد ، نصب و راه اندازي سيستم پايش آنلاين بر روي خروجي پساب صنعتي و خروجي دودكش كوره اشاره كرد كه اين فرايندها به صورت آنلاين توسط اداره كل حفاظت محيط زيست استان پايش و كنترل مي گردد.
وي افزود : پالايشگاه با اجراي دقيق استانداردهاي مدنظر حفاظت محيط زيست توانسته است ضمن اخذ دو لوح صنعت سبز و لوح صنعت برگزيده سبز ، سيستم مديريت زيست محيطي ايزو 14001 را پياده سازي و اجرا نمايد. در حال حاضر پالايشگاه كرمانشاه بيش از 21 هكتار فضاي سبز را حفظ و نگهداري مي نمايد و براين باوريم كه همه شهروندان كرمانشاه شايسته بهره مندي از هوا و فضاي خوب وسالم هستند.
در ادامه نادری، رئيس اداره برنامه ريزي و منابع محيط زيست استان با تاكيد بر نقش نظارتي اين اداره کل گفت : دستورالعمل و چك ليست هاي استقرار مديريت سبز و آموزشهاي مرتبط براي كليه دستگاهها تنظيم و اجرا گرديده است و با اشاره به اينكه صرفه جويي بايد از دستگاههاي اجرايي آغاز شود و بعد به جامعه تعميم يابد، اظهار كرد: دستگاههاي موفق در كاهش هزينه هاي آب و برق و توسعه مبتني بر استانداردهاي محيط زيست به عنوان دستگاه برتر در شوراي برنامه ريزي استان معرفي خواهند شد.
نادری سپس به تشريح الزامات مديريت سبز از جمله چگونگي نگهداري و حفظ منابع ، بازچرخاني و استفاده مجدد از منابع ، مديريت ضايعات و... پرداخت.
در پايان اين نشست مهندس مسعود اميدي رئيس Hse شركت پالايش نفت كرمانشاه در خصوص وضعيت اجراي پروژه هاي زيست محيطي در راستاي اجراي مديريت سبز گزارشي را ارائه داد.

امتیاز دهی

بيشتر