اخبار استانها
1396/7/3 دوشنبه کارگروه آمایش، آمار ،محیط زیست وتوسعه پایدار در لرستان تشکیل شد
به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان لرستان، در این جلسه که با حضور تمامی اعضاء و به ریاست رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در سالن جلسات این سازمان برگزار گردید، فتحی بیرانوند مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان ابتدا با اشاره به اهمیت موضوع روستای سبز و لزوم اهتمام همه ارگانها به شناسایی روستاهای سبز بر تلاش برای ارتقاء شاخص های روستای سبز با اولویت رعایت الزامات زیست محیطی تاکید کرد.
فتحی بیرانوند اهداف این طرح را، تحقق اصل مترقی پنجاهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر عمومی بودن حفاظت از محیط زیست، دستیابی به "بهره مندی از محیط زیست مطلوب" بر اساس سند چشم انداز 20 ساله کشور تا افق 1404 هجری شمسی، اجرای سیاست های کلی محیط زیست، ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری در آبان ماه سال 1394 و ارتقای دانش و فرهنگ محیط زیستی در روستاها عنوان داشت.
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اظهار داشت: اجرای این طرح که منطبق بر اهداف توسعه پایدار است باعث افزایش مشارکت سازمان یافته، فعالانه و امیدوارانه اهالی روستا و اجرای برنامه ها، با رویکرد محیط زیست است.
فتحی بیرانوند گفت: روستاهای سبز گامی در راستای بهبود شاخص های اقتصادی، اجتماعی، و زیست محیطی جوامع روستایی و محلی می باشند. در ادامه این جلسه مدیران و مسئولین دستگاههای اجرایی به بیان نظرات دستگاه مربوطه خود در این خصوص پرداختند؛ این جلسه با جمع بندی ریاست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و تاکید بر اجرای کامل این طرح و شناسایی و معرفی روستاهای واجد شرایط خاتمه یافت.

امتیاز دهی

بيشتر